Waddenmax op de Ommelandermarkt

Iedere tweede zaterdag van de maand, van 10 tot 16 uur, is er de Ommelander Markt in Groningen. Hier kunnen bezoekers kennis maken met lokaal en (h)eerlijk geproduceerd voedsel. Alles met hart en ziel geproduceerd door boeren en ondernemers uit de regio.U kunt de pure producten bekijken, proeven en kopen. Lokaal voedsel staat op nummer één, maar dat is niet het enige. De Ommelander Markt is een leuk uitje voor de hele familie. Er zijn volop activiteiten die het verhaal van het platteland vertellen. De producten van WaddenMax zijn verkrijgbaar bij de kraam van kaasboerderij Kleikracht.

Op de Streekmarkt van Verhildersum vindt u verse, regionale producten. Voor alleseters en fijnproevers: de Streekmarkt op Landgoed Borg Verhildersum te Leens biedt u een keur aan lekkernijen en ambachtelijke producten.

De nieuwe uitbaters van restaurant De Oude Sluis in Zoutkamp, Famke Holster en Sytze Greidanys, willen u laten zien en proeven wat het Hogeland voor hen betekent. Genieten van vooral lokale producten van het seizoen. Uiteraard met Zoutkamper garnalen, maar ook met de desserts van WaddenMax.

Een uitgestrekte polder in het noorden van Groningen, tegen de Waddenzee aan. Er wordt de schoonste lucht van Nederland gemeten.

Op ons bedrijf is iedere dag van alles te doen. We zijn vaak in en om de boerderij aan het werk. Kom zelf eens kijken hoe onze koeien lekker in de potstal liggen of een dansje maken in de wei. Wij laten u graag zien waar onze kwark, slagroom en kaas worden gemaakt.

WaddenMax op de kaart bij Restaurant Piloersemaborg

Begin 2012 verruilde chef-kok Dick Soek de Borg Verhildersum voor de  Piloersemaborg in Den Ham. Een andere locatie maar dezelfde keuken. Eten wat het land biedt en meegaan met de seizoenen, is voor hem vanzelfsprekend.